Dos detinguts en una operació antiterrorista a Roda de Ter, a l’Osona

Els Mossos d’Esquadra estan duent a terme des de les 4.00 hores d’aquesta matinada una operació antiterrorista a la comarca d’Osona, concretament a la localitat de Roda de Ter. Aquesta actuació s’està desenvolupant a partir d’una investigació liderada pel Jutjat Central d’Instrucció número 3 de l’Audiència Nacional per presumptes delictes relacionats amb el terrorisme gihadista. En el marc de l’operació s’han detingut dos homes, de 26 i 37 anys i de nacionalitat marroquina,  s’han realitzat entrades a tres domicilis de l’esmentada població. La investigació, duta a terme pels serveis dels Mossos especialitzats en la lluita antiterrorista, es va iniciar després de detectar que l’activitat dels detinguts estava dirigida a la captació i radicalització de persones. A més, les persones investigades haurien realitzat també accions d’enaltiment del terrorisme i incitació a cometre delictes de terrorisme.

Port de Tarragona