La Guàrdia Urbana de Reus deté un dels dos atracadors d’una farmàcia

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus han detingut la tarda d’ahir un home de 37 anys com a presumpte autor d’una temptativa de robatori amb intimidació a una farmàcia situada al passeig de Misericòrdia de Reus. L’avís es va produir poc després de dos quarts de vuit del vespre, alertant que una persona havia intentat atracar l’establiment i que estava retinguda. Quan la patrulla de la Guàrdia Urbana hi va arribar, va detenir l’home i van agafar la descripció d’una segona persona que va fugir, segons ha informat l’Ajuntament de Reus. Els dos presumptes atracadors es desplaçaven en una moto que va quedar abandonada al costat del lloc dels fets i posteriorment va ser traslladada al dipòsit de vehicles. El detengut i les diligències del cas es traslladen als Mossos d’Esquadra per seguir amb la investigació i la recerca del segon autor de l’atracament.

Port de Tarragona