La Guàrdia Urbana instrueix diligències judicials contra un conductor ebri que va provocar un accident a Reus

Efectius de la Guàrdia Urbana de Reus han instruït diligències judicials contra un conductor ebri que va provocar un accident múltiple la tarda d’ahir, segons informa el cos municipal de seguretat. Una vegada detingut, va donar una taxa d’alcoholèmia de o,65 mg/l. L’accident, on aquest conductor va estar implicat, es va produir a les quatre de la tarda d’ahir dijous, a l’avinguda de Falset de Reus. En ell també hi va estar implicat un turisme Renault Clio —que va marxar del lloc— i una motocicleta Yamaha YP125 conduïda per un home de 37 anys, el qual va resultar ferit i traslladat amb una ambulància a l’Hospital de Sant Joan on va ser atès i posteriorment donat d’alta.

La Guàrdia Urbana recorda que és un delicte contra la seguretat viària conduir sota l’efecte de l’alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d’alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

Port de Tarragona