Tres detinguts en el desmantellament d’un pis de Tarragona on s’explotaven sexualment noies asiàtiques

Guàrdia Urbana i Policia Nacional van localitzar el prostíbul, que s'anunciava a Internet

Archivo

Agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Urbana de Tarragona han desmantellat a la ciutat de Tarragona un pis on tres dones d’origen asiàtic eren explotades sexualment. El prostíbul, estava regentat per una dona de nacionalitat xinesa i un ciutadà suís, oferia els seus serveis en pàgines web especialitzades. Tres persones han estat detingudes en aquesta operació per la presumpta comissió de delictes relatius a la prostitució i falsedat documental.

L’operació policial conjunta va permetre localitzar el pis utilitzat com prostíbul a la ciutat de Tarragona. Els seus dos màxims responsables, una dona de nacionalitat xinesa i un home suís, oferien els serveis a Internet, facilitant un telèfon de contacte per als potencials clients que era atès pel detingut. El registre dut a terme va permetre descobrir que al pis eren explotades sexualment tres dones d’origen asiàtic, una d’elles amb documentació personal falsificada, des de feia uns mesos. Els detinguts van passar a disposició judicial, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Aquesta operació s’emmarca dins el Pla de la Policia Nacional contra el Tràfic d’Éssers Humans amb Fins d’Explotació Sexual, engegat el 2013 i que va motivar l’activació de la línia telefònica 900 10 50 90 i el correu trata@policia.es per facilitar la col·laboració ciutadana i la denúncia, anònima i confidencial, d’aquest tipus de delictes.

Port de Tarragona