Malson a Viladecavalls: un gran forat al carrer engoleix un cotxe amb una mare i un nen

Els ocupants han pogut ser hissats amb cordes moments abans que el vehicle caigués al fons, a uns 20 metres de la superfície

No es tracta d’un relat de ciència-ficció ni de terror. A les 11 del matí d’avui, sobtadament, el terra del carrer del Ferrocarril, a Viladecavalls, es va obrir i un gran forat va engolir un cotxe en que viatjava una mare i el seu fill. Probablement les pluges dels últims dies havia afeblit el terra. Afortunadament, el fet el va veure un bomber fora de servei i alguns veïns, que han anat corrent a socórrer els ocupants del vehicle. Al lloc s’han traslladat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que han lligat a la mare i el nen amb cordes, i els han anat pujant cap a la superfície sense que hagin patit lesions físiques, però sí en un estat d’ansietat que ha fet aconsellable el seu trasllat a un centre sanitari. L’esvoranc ha aparegut en un lloc molt proper a les vies del tren i a poca distància de l’estació de Sant Miquel de Gonteres, el que ha fet necessari avisar a Adif perquè interrompis el trànsit dels trens, que, finalment, passaven a poca velocitat -no més de 10 km/h- i per la via més allunyada al carrer afectat. La línia que ha quedat més afectada ha estat la de rodalies, la R4, que comunica Terrassa amb Manresa.

 

 

Port de Tarragona