Detenen dos camioners a l’AP-7, a Tarragona, amb 47 targetes falsificades amb les que pagaven peatges i gasoil

archivo

Els Mossos de Trànsit de Tarragona han detingut a dos camioners serbis, de 28 anys, a qui els van descobrir targetes falsificades i els útils per fer-ho a la cabina d’un camió que inspeccionaven. Els fets van passar durant un control de transport de mercaderies que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 247, de l’AP-7, dins del terme municipal de Tarragona. Durant l’actuació policial els mossos van localitzar, en diferents parts de la cabina del camió, quaranta-set targetes amb diferent numeració, tres dispositius de pagament de peatges, un lector de targetes, un ordinador portàtil i diferents factures de benzineres i establiments comercials. Per aquest motiu, es va arrestar els dos homes com a presumptes autors d’un delicte d’estafa bancària i falsificació. De la investigació es desprèn que els detinguts alteraven la banda magnètica de les targetes per fer pagaments en benzineres, peatges i establiments d’àrees de servei. A més, també se’ls va denunciar administrativament per diferents infraccions en matèria de transports que poden comportar una sanció econòmica de 12.000 euros. Concretament, no duien el tacògraf homologat, dos dels discs diagrames no tenien les dades mínimes i per manca de documentació de certificats professionals.

Port de Tarragona