Un jove amb greus cremades i dues persones mes ferides en l’incendi d’un pis al centre de Barcelona

Un jove ha patit cremades molt greus i dues persones més han resultat ferides aquest matí a un pis del carrer Laforja de Barcelona. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques han evacuat als dos homes a la unitat de Cremats de la Vall d’Hebron, mentre que la dona, de 88 anys, ha patit problemes respiratoris a causa del fum. El foc ha afectat les parts estructurals de l’habitatge, el que ha fet recomanable que els veïns de la finca hagin hagut de ser reallotjats en altres domicilis. L’avís s’ha rebut a un quart de vuit del matí, indicant que un jove, de 20 anys, i un altre home, de 69 anys, havien patit cremades i una dona gran presentava símptomes d’inhalació de fum. El Centre d’Urgències i Emergències Socials (Cuesb) de l’Ajuntament de Barcelona s’ha fet càrrec d’allotjar alguns veïns, tot i que altres s’han traslladat a domicilis de familiars.

Port de Tarragona