Quatre víctimes mortals en un cap de setmana protagonitzat per la neu a les carreteres

Els accidents es van registrar a Argentona, Canovelles, Tàrrega i Vilagrassa.

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h del divendres 24 fins a les 22.00 h d’avui diumenge 26 de març, s’han registrat quatre víctimes mortals en quatre accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya. L’últim sinistre s’ha produït a la C-60, al terme municipal d’Argentona, al Maresme, on un menor ha mort atropellat i dues persones han quedat ferides greus. El sinistre ha ocorregut a les 21,18 h., han estat implicats dos vehicles i ha obligat a desviar el trànsit per la C-1415c. Poques hores abans, cap a les 16.55 h. Un motorista ha patit una caiguda i ha perdut la vida al punt quilomètric 26,5 de la C-352, a Canovelles (Vallès Oriental), a la cruïlla amb la C-17.

El dissabte, es van registrar dos accidents mortals més. Cap a les 09.44 h d’ahir, dos turismes i una furgoneta van col·lidir al punt quilomètric 80,5 de la C-14, a Tàrrega (Urgell) en sentit nord. A conseqüència de l’accident, va morir la conductora d’un dels turismes. Es dóna la circumstància que a les 21.02 h de divendres un altre conductor va morir a pocs quilòmetres de Tàrrega, a Vilagrassa, en sortir-se el seu cotxe de la via.

Port de Tarragona