Tres ferits en un violent xoc frontal entre dos vehicles a Vimbodí

Un xoc frontal entre dos turismes, ocorregut al voltant de les tres de la tarda d’avui a Vimbodí, s’ha saldat amb tres ferits de diversa consideració. El succés ha tingut com escenari el quilòmetre 49 de la carretera N-240, al seu pas pel terme de la Conca de Barberà. Tot i la violència de la col·lisió entre els dos cotxes, no es temia per la vida de cap dels ferits, que han estat traslladats a tres centres sanitaris per ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques: Pius Hospital, a Valls; Arnau de Vilanova, a Lleida i Hospital Joan XXIII, de Tarragona. Les tasques d’investigació del fet, neteja de la calçada i excarceració han estat a càrrec de quatre unitats dels Mossos i dos dels Bombers de la Generalitat.

Port de Tarragona