Troben el cos d’un home mort a trets a un descampat pròxim a la Ciutat Esportiva del Barça

El cadàver s'ha trobat a un descampat proper a la carretera BV2001

El Jutjat de Guàrdia de Sant Feliu de Llobregat ha decretat el secret d’actuacions en relació a la trobada del cos d’un home sense vida a un descampat proper a la Ciutat Esportiva del Barça, al terme municipal de Sant Joan Despí, segons ha informat la policia catalana. El cos de l’home té signes de violència, concretament les ferides procedents d’una arma de foc. El cadàver l’han trobat dos homes que passaven per la carretera BV-2001, en un lloc no massa lluny de la Ciutat Esportiva del Barça a les 16.45 h que han avisat als Mossos d’Esquadra, que ha encarregat la investigació a l’Àrea d’Investigació Criminal. L’autoritat judicial ha aixecat el cadàver a quarts de nou de la nit i ha decretat el secret de les actuacions.

Port de Tarragona