Detenen un home minuts després de serrar uns barrots per robar a un bar de Cambrils

Dies abans, un segon detingut a la localitat pel mateix motiu, el 2015 ja portava 41 antecedents per robatoris a locals comercials.

Agents dels Mossos i de la Policia Local de Cambrils van detenir el passat dissabte de matinada un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. Dissabte a la nit, agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra de Cambrils estaven fent un dispositiu amb agents de paisà per prevenir robatoris al municipi. Durant aquest dispositiu, els agents van veure un home que anava vestit de fosc i portava una motxilla. Al voltant de les 3.15 hores, una testimoni va alertar la policia que estava escoltant sorolls procedents d’un bar situat al carrer Barcelona. Els agents, que es trobaven per la zona, van anar ràpidament al bar i van localitzar a prop de l’establiment l’individu que havien vist minuts abans per la zona, segons ha informat avui la policia catalana.

Els agents van escorcollar l’home i li van trobar uns guants i dos tornavisos de grans dimensions. Posteriorment, van poder localitzar en un pis situat a prop del lloc dels fets, la motxilla que portava la primera vegada que l’havien vist. Al seu interior, els policies van trobar una cisalla de grans dimensions i una serra de metall amb restes de llimadures procedents del barrot de l’establiment, una clau anglesa i unes tenalles de tall. Els agents van comprovar que el detingut no havia aconseguit entrar a l’establiment i no va poder sostreure res de l’interior. El detingut amb sis antecedents per delictes contra el patrimoni va passar a disposició judicial el passat dilluns i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Segon detingut per robatori amb força a establiments en 15 dies

La detenció realitzada aquest dissabte s’emmarca en els dispositius policials per prevenir robatoris amb força. Dispositius que estan donant resultats com ho demostra la detenció del passat 15 de març d’un lladre reincident per un robatori en un restaurant de Cambrils. El detingut, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils va forçar la persiana d’un restaurant i va intentar obrir la caixa enregistradora sense aconseguir-ho. Per aquest fet, va quedar detingut i va ingressar a presó. Es dóna el cas que els investigadors ja havien detingut aquest mateix individu el mes de juny del 2015 com a presumpte autor de 41 robatoris amb força a locals comercials de Cambrils.

Port de Tarragona