La Guàrdia Urbana de Reus instrueix diligències judicials contra un conductor ebri implicat en un accident

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus han instruït diligències judicials contra el conductor d’un turisme Audi A3, que va estar implicat en un accident de trànsit, segons informa aquest cos. L’arrestat, un jove de 28 anys, va donar una taxa d’alcoholèmia de 0,82 mg/l d’alcohol en aire espirat i per aquest motiu -i estar relacionat amb l’accident- va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit. El succés va tenir com a escenari l’avinguda del President Tarradelles, a les sis de la tarda d’ahir, i en va estar implicat un altre cotxe, tot i que no hi va haver ferits. La Guàrdia Urbana recorda que és un delicte contra la seguretat viària conduir sota l’efecte de l’alcohol quan es superi els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Aquest fet pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d’alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.