Descobren «per casualitat» una plantació de marihuana dins d’una casa de Reus

Detenen el propietari, un home de 24 anys, que cultivava 340 torretes a una urbanització de la ciutat

Una visita d’una patrulla dels Mossos a una casa d’una urbanització de Reus, motivada per queixes d’uns veïns, va donar com a resultat el descobriment d’una plantació de 340 torretes de marihuana. En l’actuació es va detenir un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, per un delicte contra la salut pública en la vessant del cultiu i tràfic de drogues, va informar ahir el cos policial català.

Quan els agents van arribar a la casa objecte de les queixes, van trucar a la porta i mentre identificaven l’home que hi havia a l’immoble, van notar una forta olor a marihuana. Davant d’això i donat l’estat de nerviosisme de l’home, els agents van preguntar-li sobre l’origen de l’olor, i aquest, que en tot moment va col·laborar amb els agents, va acabar confessant-los que tenia una plantació al garatge. A partir d’aquí, els agents, amb l’autorització de l’home van accedir a la casa i, en arribar al garatge, van trobar una plantació amb tot un sistema de ventiladors, focus al·lògens, motors d’extracció d’aire i tot el necessari per cultivar marihuana. Els agents van recollir 340 plantes de marihuana en les seves torretes i una bossa amb cabdells. En total, més de 18 kg de marihuana. També van intervenir tot el sistema de cultiu així com una bàscula de precisió destinada al pesatge de la droga per poder-la vendre al mercat negre. El detingut va quedar en llibertat amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Port de Tarragona