Alarma per l’aterratge d’una avioneta a una àrea de descans de l’AP-7, a l’altura de Cardedeu

L'habilitat del pilot l'ha portat a poder evitar el trànsit dels dos sentits sense que s'hagin produït víctimes.

Una avioneta s’ha vist obligada a aterrar d’emergència sobre la calçada de l’autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Cardedeu. L’habilitat del pilot de la nau, on viatjaven dues persones, l’ha portat a fer-ho al vial d’accés d’una àrea de descans, de manera que cap conductor ha corregut perill i tampoc s’han registrat ferits. El fet ha ocorregut a dos quarts de tres de la tarda, i ha obligat a activar el Pla d’Autoprotecció d’Acesa. Es desconeixen de moment les causes que han obligat a aquest aterratge forçós, en què no ha calgut la participació de Bombers, ni de serveis d’emergència sanitària. No obstant això, sí que s’han produït retencions minuts després del fet, al quilòmetre 122 de la via en sentit Tarragona, ja que s’ha tallat el trànsit per precaució.
L’habilitat del pilot l’ha portat a poder evitar el trànsit dels dos sentits sense que s’hagin produït víctime

Port de Tarragona