Detingut un camioner ebri al Mèdol quan intentava entrar a l’autopista en sentit contrari

Els Mossos van localitzar a la cabina del conductor una ampolla de beguda alcohòlica d’alta graduació completament buida

Fotografia1

Un camioner polonès de 44 anys, i amb domicili desconegut, ha estat detingut com a presumpte autor dels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i negativa a sotmetre’s a les proves de detecció, ha comunicat el cos dels Mossos d’Esquadra. Els fets que han portat al seu arrest van succeir vora la mitjanit del passat divendres, quan una patrulla de mossos va rebre l’avís que a l’autopista AP-7, concretament a l’Àrea de Servei del Mèdol -direcció València-, un camió intentava accedir a la via en sentit contrari i el conductor semblava ebri.

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se fins a l’àrea de servei on van localitzar i aturar el camió. Tot seguit els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques i no podia articular paraula a causa del seu estat d’embriaguesa. A més, de forma reiterada va negar-se rotundament a fer la prova d’alcoholèmia. En la posterior inspecció del camió, els mossos van localitzar a la cabina una ampolla de beguda alcohòlica d’alta graduació completament buida. També van veure que la part davantera del camió estava danyada a conseqüència d’un xoc contra una de les tanques metàl·liques de protecció de la zona de descans.

Els policies van detenir el camioner per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a fer les proves d’alcoholèmia. El detingut va passar diumenge a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona