El fiscal demana sis mesos de presó per maltractar el gos de la seva parella a Vila-seca

El fet va derivar en una baralla en l'entorn familiar que va acabar en lesions i li demanen 11 mesos més per aquest fet.

Un fet tan simple com un gos que havia fet les seves necessitats a dins el domicili, va derivar en quelcom tan greu com agressions, no només a l’animal, sinó entre els dos membres de la parella. Aquest fet, que el fiscal qualifica de maltractament animal i també de maltractament familiar, podrien convertir-se en sis mesos de presó per l’home (pels danys al gos) i altres onze mesos per l’agressió a la dona. Segons relata el fiscal, l’home va reaccionar violentament en veure el que havia fet el gos i va començar a colpejar l’animal, propinant-li cops de puny, puntades, llençant-li aigua i tirant-lo violentament a terra. Aquests fets van fer que la seva núvia reaccionés, produint-se una baralla entre ells que va acabar amb lesions per les dues parts. Per aquest motiu la dona també s’enfronta a una pena de sis mesos de presó i a una indemnització de 120 euros.

A més, tots dos hauran d’estar separats durant dos anys, en els que no es podran apropar a menys de 200 metres, si al final el jutjat penal on se celebrarà la vista, pren aquesta decisió, que inclou la inhabilitació per tinença d’animals durant dos anys per a ell, segons la qualificació de la Fiscalia.

 

Port de Tarragona