L’Audiència acorda l’ingrés a presó del montblanquí culpable de la mort de Sara Lozano

La Segona Secció de l’Audiència Provincial de Tarragona ha acordat avui l’ingrés a presó de Jaume Solsona, el montblanquí que el jurat popular va considerar culpable en el seu veredicte de la mort de la jove Sara Lozano, ha informat el gabinet de comunicació del TSJC. Aquesta decisió s’ha pres després de la celebració d’una «vistilla» sol·licitada per l’advocat de l’acusació popular, Enrique Cancelo, representant dels drets de la família de la víctima. Tot i que el veredicte es va conèixer la nit del passat 15 de març, no ha estat fins avui quan s’ha pres aquesta decisió, quelcom que sorprenia molts, especialment els habitants de Montblanc, ja que, tot i que no es coneix encara la sentència, de ben segur inclourà penes de presó.

 

 

Port de Tarragona