Setmana d’atracaments a Reus: dilluns 6 encaputxats en un supermercat i avui un intent en una oficina del BBV

Un home, armat, ha estat detingut aquest matí en una oficina del BBV del carrer Sant Joan

Si fa dues setmanes va ser una farmàcia del passeig Misericòrdia, dilluns passat un supermercat de l’avinguda Pere el Cerimoniós va ser l’escenari d’un atracament a la població de Reus. Sis encaputxats van entrar a l’establiment a última hora, armats amb ganivets, i van aconseguir endur-se la recaptació de l’establiment, on tan sols hi havia una treballadora. Mentre s’està investigant el fet, aquest matí, dos agents del cos de Mossos d’Esquadra de paisà han intervingut per evitar que un atracador dugués a terme les seves pretensions en una oficina del BBV del cèntric carrer de Sant Joan. El delinqüent s’ha acostat al director de l’entitat i li ha comunicat que portava amb si una arma que no dubtaria a utilitzar si no li donava els diners de la caixa. L’atracador, de 55 anys, ha estat arrestat pels agents, que es trobaven casualment a les rodalies de l’entitat quan s’ha rebut l’avís.

Port de Tarragona