Un conductor que transportava marihuana a Valls, detingut després d’una persecució per la A-27

Va efectuar maniobres per evadir un control de la Guàrdia Civil, el que va alertar els agents, que el van acusar de conducció temerària i tràfic de drogues

La Guàrdia Civil de Tarragona ha detingut un conductor que portava dins el maleter del seu cotxe 6.156 grams de cabdells de marihuana envasada. El vehicle circulava per l’autovia A-27 al terme municipal de Valls, va maniobrar perillosament per evitar un control ubicat a la cruïlla de la C-14 amb la via ràpida. Aquesta intenció d’evitar als guàrdies civils, va alertar els agents que el van perseguir, fins a aconseguir que s’aturés. Després d’identificar el conductor, es va registrar el vehicle, trobant dos sacs d’escombraries que contenien la marihuana. Per aquest motiu es va procedir a la detenció del conductor del vehicle pels suposats delictes de tràfic de drogues i conducció temerària. L’arrestat va ser posat a disposició del jutjat d’instrucció número 3 de Reus.

Port de Tarragona