Detenen un pare a la porta de l’escola, acusat de fuetejar al seu fill de 7 anys amb un cinturó

El pare d’un alumne de l’Escola Misericòrdia del barri de la Immaculada de Reus va ser detingut per agents dels Mossos d’Esquadra el passat dimecres com a presumpte autor de maltractaments contra el seu fill, de 7 anys. El nen presentava a les natges marques d’haver estat assotat amb un cinturó, la sivella va quedar marcada en la seva pell. Davant les queixes del menor en el centre educatiu, els seus professors van decidir traslladar-lo a l’Hospital Joan XXIII, on es va avisar la policia autonòmica en comprovar les marques del presumpte maltractament. El pare va ser posat a disposició judicial ahir dijous, i va quedar en llibertat amb càrrecs. El fiscal va sol·licitar al jutge que hi hagués un seguiment i investigació del cas per part de la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA). El detingut, de 37 anys i de nacionalitat romanesa, resideix amb la seva dona i dos fills a la capital del Baix Camp.

Port de Tarragona