El tinent coronel Vicente Luengo, nou cap de la Guàrdia Civil de Tarragona

En els últims anys ha ocupat el càrrec de segon responsable de la Comandància de Lleida

El tinent coronel Vicente Luengo Beltrán, segon cap de la Comandància de Lleida, s’ha fet càrrec de la prefectura de la Guàrdia Civil de Tarragona, que fins ara ostentava interinament el comandant Francisco Martínez. Luengo fa més de 40 anys que pertany al cos i compta amb una llarga trajectòria professional a Catalunya.

El tinent coronel és llicenciat en dret i ha estat destinat entre altres unitats de la Guàrdia Civil, a Móra d’Ebre, a la Secció de la Duana de la Farga de Moles i a l’Oficina Perifèrica de Comunicació de la Comandància de Lleida. Ha estat condecorat en diferents ocasions, i entre altres reconeixements es troben la concessió de la Creu, Encomienda i Placa de la Reial i Militar Orden de San Hermenegildo, 3 Creus al Mèrit de la Guàrdia Civil, 3 Creus al Mèrit Militar i 1 Creu al Mèrit Policial. En la Comandància tarragonina dirigirà les unitats territorials i de les especialitats de: Policia Judicial, Servei Marítim, Informació, Seprona, Desactivació d’Explosius, Intervenció d’Armes i el resguard fiscal al Port de Tarragona, el de Sant Carles de la Ràpita i a l’Aeroport de Reus. Vicente Luengo es va presentar ahir al subdelegat del Govern de la província, Jordi Serra, moment que reflecteix la fotografia adjunta.

Port de Tarragona