Mor una dona en caure d’un balcó quan intentava creuar al pis d’una veïna a Tarragona

Intentava passar al pis contigu, on la seva amiga s'havia deixat les claus per dins de la porta d'entrada

Una veïna del barri de Sant Salvador, a Tarragona, va morir la tarda d’ahir després precipitar-se des del balcó d’un segon pis. La dona es va oferir a creuar des de casa a la de la veïna, que s’havia deixat les claus a l’interior, per obrir-li la porta. Mentre es traslladava d’un domicili a l’altre va caure a la part posterior de l’edifici, sobre una superfície de terra. En la seva caiguda va arrossegar amb ella algunes jardineres, a les que probablement va intentar agafar-se. Malgrat que alguns veïns van acudir a socórrer-la i que al lloc van arribar efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van intentar reanimar-la, res van poder fer per la seva vida. La víctima tenia 40 anys i la seva mort ha causat un gran impacte al barri. A la fotografia s’aprecia el segon pis des d’on va caure la dona.

Port de Tarragona