Mor un veí del Vendrell després de realitzar una maniobra inexplicable en sortir amb el seu cotxe d’un ferri a Ceuta

Un veí del Vendrell de 59 anys, de nacionalitat marroquina, va morir ahir al matí al port de Ceuta en caure al moll després de maniobrar erròniament amb el seu cotxe quan sortia d’un ferri procedent d’Algesires. Per motius inexplicables, la víctima no va seguir les indicacions del primer oficial de la naviliera i en comptes de dirigir el volant cap a la sortida, ho va fer en direcció a la vora del dic, caient a l’aigua. En aquell moment es van posar en marxa els operatius de salvament, entre ells llanxes de la Guàrdia Civil, Salvament Marítim i bussos de la Guàrdia Civil, que van rescatar el cos del conductor a vuit metres de profunditat, fins on s’havia submergit el vehicle. Malgrat que s’han dut a terme tasques de reanimació, res s’ha pogut fer per salvar la vida de M.H., veí de la capital del Baix Penedès. Tres hores després, a les 11, s’ha rescatat el vehicle, un Volkswagen Golf amb matrícula de Barcelona.
S’investiguen les causes de tan estrany succés, ja que les indicacions que es duen a terme centenars de vegades al dia en aquest port que rep ferris principalment d’Algesires, no comporten dificultat ni possibilitat d’error. Es realitzarà la corresponent autòpsia per determinar si el fet pot estar relacionat amb altres circumstàncies, com podria ser un sobtat desmai del conductor.

Port de Tarragona