Un ferit i set embarcacions cremades al port de Sant Adrià i dos policies intoxicats pel fum a un pis de Terrassa

Tres incendis que s’han produït en poques hores a Sant Adrià i Terrassa han deixat un balanç de set embarcacions destruïdes en la població del Besòs; i dues policies i tres veïns intoxicats pel fum a la localitat del Vallès. El foc de Sant Adrià s’ha registrat al Port Fòrum i les flames han cremat totalment set vaixells, alguns dels quals s’han enfonsat, i altres han quedat afectats parcialment, i els Bombers han allunyat de la zona. L’incendi ha tingut dues fases: la primera, sobre les 7 del matí i, un cop extingit, s’ha avivat a les tres de la tarda. Una persona ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l’Hospital del Mar. Algunes de les víctimes residien en alguna de les embarcacions afectades i han quedat sense lloc per viure. En les tasques d’extinció han treballat 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat, deu d’Bombers de Barcelona i una embarcació de Salvament Marítim. El foc es va iniciar en una de les embarcacions i s’ha estès a les altres. Com a conseqüència Protecció Civil ha activat en prealerta el Pla d’Emergències per Contaminació de les Aigües Marines (Camcat).

D’altra banda, cinc persones han quedat afectades d’alguna manera per l’incendi que aquesta nit s’ha iniciat al pis del carrer Morral del Llop de Terrassa, tot i que cap d’elles revestia gravetat. Tres dels lesionats eren veïns de l’habitatge, i han estat traslladats pel Sistema d’Emergències Mèdiques a un centre hospitalari. Dues d’elles són policies locals que han patit intoxicació pel fum.

Port de Tarragona