El cos sense vida d’un advocat valencià, que va salpar dissabte en el seu veler, apareix en una platja d’Alcanar

EL VELER COVADONGA LIGHT APARÈIXER encallat en una PLATJA DE GANDIA, SALVAMENT MARÍTIM, BOMBERS I GUÀRDIA CIVIL el buscaven DES DE FA DOS DIES.

El vaixell pesquer Esperanza Uno, ha localitzat avui el cos d’un home a la platja d’Alcanar, a la província de Tarragona, segons informa Salvament Marítim. El diari Levante titula que podria tractar-se de l’advocat valencià Francisco PuxolQuixal, que va ser donat per desaparegut la tarda de dissabte passat després de partir des de Benicarló amb destinació a Peníscola, on no va arribar. El lletrat viatjava sol i el veler, de nom Covadonga Light , ha aparegut sobre dos quarts de deu del matí encallat a la platja de Gandia sense cap tripulant a l’interior. L’embarcació Salvamar Achernar ha recuperat el cos i l’ha traslladat a Vinaròs, on les autoritats judicials s’han fet càrrec d’aquest.

Salvament Marítim va rebre el primer avís de la manca de notícies del veler dissabte a la nit, a través d’una trucada de la Guàrdia Civil que alertava de la desaparició. L’embarcació de 7 metres d’eslora que havia salpat des de Benicarló, no va arribar al seu destí i els familiars del patró es van alertar davant la falta de notícies. Aquesta mateixa nit des del CCS Castelló es va mobilitzar l’helicòpter Helimer 205 i l’embarcació Salvamar Achernar que van realitzar la recerca sense obtenir resultats. Ahir, diumenge, es van reprendre les operacions, en què participaven dos helicòpters amb base a Reus, una embarcació de Guàrdia Civil, dos de Salvament Marítim, l’embarcació Salvada de Bombers i l’avió del SAR de l’Exèrcit de l’Aire. No obstant això, la recerca no va tenir èxit, ni localitzant al veler ni al seu tripulant.

Port de Tarragona