Mossos i Policia Municipal frustren un atracament amb ostatges a un banc de Girona

Els detinguts, Veïns DE SALT, han ENTRAT AMB UNA ESCOPETA I UN FUSELL. TOTS DOS tenien ANTECEDENTS PER ALTRES ATRACAMENTS.

El tranquil barri de la Devesa de Girona s’ha convertit durant un quart d’hora en un escenari propi d’una pel·lícula d’acció. Dos veïns de Salt, amb antecedents policials, han estat detinguts a dins d’una oficina bancària de Caixabanc del carrer de Sant Pau on havien entrat armats minuts abans amb la intenció d’emportar-se els diners de la caixa. A dins de l’entitat hi havia en aquell moment, al voltant de les dues, una desena de persones, entre empleats i clients, que han estat agafats com a ostatges. Els delinqüents han arribat amb una moto i, sense treure’s el casc, han entrat a la sucursal amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa. Però una persona al carrer era testimoni del que passava dins el banc i ha alertat al 112. En pocs minuts el barri ha estat plena de patrulles, tant de Mossos com de Policia Municipal, que han encerclat l’oficina. Veient que no podrien sortir-se’n, han decidit desistir, moment en què han deixat que la directora sortís al carrer per avisar a la policia que podria entrar a detenir-los. En aquell moment s’ha vist una acumulació d’agents que entraven al banc amb les armes a les mans i, segons després, sortien els dos atracadors, que eren introduïts a una patrulla. Se’ls ha requisat una escopeta carregada i un fusell molt antic habilitat per disparar.

Els Mossos d’Esquadra coneixien els delinqüents per altres robatoris amb intimidació i armes que havien comès anteriorment, i també investigaran si són els autors d’altres que encara estan per resoldre. Final feliç, doncs, per un fet que podia haver comportat alguna desgràcia, però que s’ha saldat sense cap conseqüència, ni personal ni econòmica.

 

 

 

 

Port de Tarragona