El futbolista Marc Bartra, ferit lleu en l’explosió d’un artefacte a prop de l’autobús del Borussia Dortmund

El futbolista de Sant Jaume dels Domenys, Marc Bartra, ha resultat ferit lleu aquesta nit quan un artefacte ha fet explosió al pas de l’autobús que trasllada l’equip del Borussia Dortmund. Els jugadors de l’equip alemany es desplaçava a l’estadi on havia de disputar el partit de Champions amb el Mònaco. Segons el diari Bild, l’explosió s’ha produït a la sortida de l’hotel de concentració, a uns deu quilòmetres de l’estadi del Signal Iduna Park. Els artificiers de la policia alemanya han explosionat tres artefactes. A minuts abans de començar el partit, la UEFA debatia si es suspenia o no el partit, que finalment, ha estat suspès. Bartra ha estat traslladat a un centre hospitalari, per tractar els talls que li hi han produït els vidres, que han esclatat al pas del vehicle.

 

 

Port de Tarragona