Set ferits lleus en un xoc múltiple entre cinc cotxes i un camió a l’AP-7 a Banyeres

Durant el matí es van produir altres dos accidents a la província de Tarragona en què es van veure implicats dos camions i dos turismes.

Set persones van resultar ferides en un accident de trànsit en què es van veure implicats aquest matí sis vehicles: cinc cotxes i un camió, a Banyeres del Penedès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El succés s’ha registrat a les nou del matí al punt quilomètric 213 de l’AP-7 al seu pas per aquest terme municipal i ha generat retencions de més de cinc quilòmetres en aquesta via. No obstant això, no s’ha arribat a tallar el trànsit completament (excepte en alguns instants per retirar algun vehicle). En primer lloc es van tallar dos carrils i posteriorment va passar a interrompre el trànsit tan sols per un d’ells, fins a les 10,30 h. en què es va obrir al trànsit completament la circulació. Els ferits van ser traslladats per vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Vilafranca (4), a Santa Tecla de Tarragona (2) i l’hospital del Vendrell (1).

Dos accidents més de certa rellevància s’han produït en dues vies de la província de Tarragona. Han passat a Arboç del Penedès, on s’ha produït un abast entre un turisme i un camió. En el succés ha resultat ferida una persona. Una hora després, a l’entrada de la ciutat de Tarragona, a la N-340, de nou un camió i un turisme han xocat. Com a conseqüència del xoc ha resultat ferit un home de 75 anys, que ha estat traslladat a un centre hospitalari. El succés passava cap a les 12 del migdia.

D’altra banda, cinc joves van resultar ferits a la carretera TV7002, al seu pas pel terme municipal de Vimbodí, quan el vehicle en què viatjaven va sortir de la via minuts després de dos quarts d’de la nit. Els cinc ferits van ser traslladats al Pius Hospital de Valls.

Port de Tarragona