Condemnen Jaume Solsona a 15 anys de presó per l’homicidi de Sara Lozano a Montblanc

L’Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a 15 anys de presó a Jaume Solsona, el veí de Montblanc que va matar la seva amiga Sara Lozano l’octubre del 2014, segons han informat fonts judicials. El considera autor d’un delicte d’homicidi, amb l’agreujant d’abús de superioritat i d’aprofitament de les circumstàncies de lloc i temps. S’ha contemplat a l’hora d’aplicar la condemna un atenuant d’embriaguesa, per considerar que quan van passar els fets es trobava sota els efectes de l’alcohol. La sentència, feta pública aquest matí després que el jurat li declarés culpable setmanes enrere, també contempla la prohibició que el condemnat pugui aproximar-se a menys de 200 metres del domicili, lloc de treball o qualsevol altre lloc on es trobi el germà de la víctima durant 25 anys.

Pel que fa a la indemnització per responsabilitat civil, Solsona haurà de satisfer 139.149 euros a la família de la víctima, a més de pagar les costes processals.

(Seguirà ampliació a 22: 00h.)

Port de Tarragona