Imputen els pares de la nena de 6 anys que ha caigut des d’un segon pis a Girona

La petita estava sola al domicili i ha caigut en voler enfilar-se a una bicicleta que guardaven a la terrassa

Els pares de la nena de 6 anys que ha caigut des d’un segon pis a Girona, mentre estava sola al domicili, han estat imputats després de prendre’ls declaració, segons publica Diari de Girona. La petita s’ha enfilat a una bicicleta que guardaven els pares al balcó del pis, al número 67 de l’avinguda de Sant Narcís. La nena, d’origen xinès, ha caigut a la vorera i ha estat traslladada conscient a l’hospital Josep Trueta. Els pares han estat localitzats minuts després per la policia, mentre agents municipals i Mossos, prenien declaració als testimonis. S’enfronten a càrrecs per un delicte d’abandonament temporal de menors. L’Ajuntament s’ha interessat per avaluar la situació de la família, que també està composta per una altra filla de 15 anys.

Port de Tarragona