Un espectacular incendi destueix una nau de reparació d’autobusos de Palafolls

Quatre persones, un treballador i tres bombers han hagut de ser atesos per diferents lesions i intoxicacions, i vuit autocars han quedat calcinats.

Un incendi que ha quedat controlat al voltant de les nou de la nit d’avui ha destruït una nau de reparació d’autocars a Palafolls, al Maresme, on també s’han registrat quatre ferits lleus, tres d’ells bombers. El foc s’ha iniciat a dos quarts de set de la tarda i ha afectat, a més del local, a vuit autocars, una autocaravana i una motocicleta. A l’extinció han participat 25 unitats de Bombers, 3 patrulles de Mossos, Policia Local, Protecció Civil i han actuat tres vehicles del Sistema d’Emergència Mèdica (SEM), que han traslladat a un treballador i a dos bombers a l’hospital de Blanes. Un dels principals interès ha generat evitar que les flames es propaguessin a dues naus properes, una de mobles i un altre de fusta, que haguessin augmentat la magnitud del succés.

 

Port de Tarragona