Interior atorga una medalla al Mèrit Policial a un sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Reus

Imatge d'arxiu del Dia de les Esquadres, on s'entregarà el guardò al policia de Reus

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya concedirà la Medalla de bronze al Mèrit Policial amb distintiu blau al sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Reus, Joan Bonillo. El reconeixement està motivat en les aportacions professionals del càrrec policial reusenc, que ha representat un augment de l’eficàcia i del prestigi del cos de seguretat municipal de la ciutat. El lliurament de la medalla tindrà com escenari l’acte central del Dia de les Esquadres, el divendres 21 d’abril.

El reconeixement a Bonillo se suma a les condecoracions amb les medalles de bronze amb distintiu blau amb què el cos dels Mossos d’Esquadra ja va distingir l’any 2013 el cap de la Guàrdia Urbana de Reus, Ricard Pagès; i l’any passat al sotsinspector Pedro Muñoz. La condecoració al mèrit policial reconeix el compliment de les obligacions professionals o realitzar estudis professionals o científics de caràcter policial que comportin prestigi per al cos dels Mossos d’Esquadra. La distinció als comandaments de la Guàrdia Urbana de Reus s’emmarca en la política de col·laboració entre cossos de seguretat, que des de la policia local s’impulsa com a mesura d’eficiència i millora del servei.

Port de Tarragona