Detingut per conduir pels túnels de la C-32 en sentit contrari de Sitges a Castelldefels

Alguns conductors van haver d'esquivar bruscament el vehicle que venia "de cara" i tot i ser avisat, continuava la seva marxa.

Els empleats del centre de control d’Autopistes no podien creure el que veien la nit de dimecres per les càmeres: una furgoneta circulava en sentit contrari per l’autopista C-32. El conductor d’una furgoneta va arribar al peatge de Sitges i volia canviar de sentit, però, en veure que era impossible va decidir entrar a la via en sentit contrari, en direcció a Castelldefels, segons informen els Mossos d’Esquadra, que van ser avisats pel centre de control.

Durant el trajecte per l’autopista diversos conductors van intentar alertar el conductor, mitjançant ràfegues de llum i tocs de clàxon, de la seva perillosa conducció. D’aquesta circumstància va alertar al 112 el centre de control d’Autopistas, que mitjançant càmeres de seguretat observava com diferents conductors havien d’esquivar bruscament la furgoneta per tal de no col·lidir frontalment. Tot i això, el conductor va obviar les indicacions de la resta de conductors que es trobava de cara fins que finalment una patrulla de la Policia Local de Castelldefels i dels Mossos d’Esquadra de trànsit, alertades per fins a quatre usuaris que havien trucat al 112 avisant del fet, el van aturar a la C32, terme municipal de Castelldefels. Fins al lloc on finalment va ser aturat, el conductor havia fet un trajecte d’onze quilòmetres aproximadament. El vehicle va quedar immobilitzat i, donat que l’home no té residència legal en el país, va ser detingut per un delicte de conducció temerària.

Port de Tarragona