El Col.legi de l’Advocacia de Barcelona connectarà a candidats i despatxos en la 2a Fira de l’Ocupació

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona obrirà les portes de la seva 2a Fira de l’Ocupació el proper dijous 27 d’abril, en una iniciativa que pretén posar en contacte a candidats i despatxos professionals i empreses. Es tracta d’una activitat amb la qual aquesta corporació vol erigir-se com un punt de referència per a la recerca de feina, trobada dels professionals del Dret: advocats, associats, i estudiants en general, que busquen la primera feina o volen fer un canvi professional, així com despatxos i altres entitats que busquen candidats per a les vacants de l’àmbit jurídic. Per aconseguir aquest objectiu, es realitzaran diferents activitats en els dos espais on es desenvoluparà la fira, d’una banda, el Centre de Formació de l’ICAB (Mallorca 281) i l’altre, el Pati de Columnes (Mallorca 283). També, en el marc de la Fira, s’habilitarà un estand on els estudiants dels darrers cursos de Dret podran associar-se a l’ICAB amb unes condicions preferents. Si es formalitza aquesta condició durant la fira es tindrà el primer any del carnet d’associat gratuït ia més es rebrà com a obsequi un exemplar del nou Codi Civil de Catalunya editat per Tirant Lo Blanch.

En el marc de la Fira de l’Ocupació, els candidats i candidates podran entrevistar-se amb els responsables de selecció de despatxos professionals o altres entitats; lliurar el seu currículum i presentar-lo a les ofertes de treball que més els interessin; rebre assessorament personal per elaborar els currículums i com enfocar una entrevista; accedir a la plataforma d’ofertes laborals de la Borsa de treball del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ​​així com des de l’àmbit d’emprendre assessorar per crear i / o consolidar el seu propi despatx.

Port de Tarragona