Un incendi obliga a desallotjar un hotel de la Gran Via de Barcelona

Només hi ha hagut un ferit lleu amb una cremada a la mà. A l'establiment hi havia en aquell moment una quarantena de persones.

Nou dotacions de Bombers de Barcelona han estat necessàries per extingir un incendi que ha obligat a desallotjar l’hotel Acta Atrium Palace de la capital catalana aquesta tarda. En el succés només s’ha hagut de lamentar un ferit lleu amb cremades a una mà. L’incendi s’ha originat a la sauna, on en aquell moment, dos quarts de sis de la tarda, hi havia dos clients, que han resultat il·lesos. A l’establiment hi havia una quarantena de persones en aquell moment, que han estat comminats a sortir al carrer, la Gran Via de les Corts Catalanes. Tres hores després d’iniciar-se el foc, s’ha controlat i donat per extingit. Posteriorment s’ha hagut de fer una revisió de l’estructura de l’edifici. La direcció de l’hotel informava els clients de què haurien d’allotjar-se a altres establiments, mentre es ventilava l’edifici, al voltant de les nou de la nit.

 

Port de Tarragona