Una detinguda per la mort a ganivetades de la dona amb qui convivia al Raval barceloní

Una discussió, de les moltes es produïen en aquesta casa del Raval entre les dues dones que convivien, va acabar ahir amb la mort d’una d’elles. A les dues de la matinada passada, una trucada al 112 per part dels veïns anunciava que havia matat la seva convivent, que pel que sembla era la seva parella sentimental. Els agents van detenir la presumpta homicida, de 53 anys, que moments abans d’arribar els policies havia picat a la porta d’alguns veïns cridant «l’he matat». Un d’ells va entrar al domicili comprovant que la víctima estava malferida a terra, però encara amb vida. En arribar les ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, ja no van poder fer res per la vida de la dona. Hores abans, els veïns ja havien trucat anunciant que es produïa un altre violent enfrontament entre elles. Com altres vegades, la patrulla va trucar al domicili i la dona, valent-se dels seus drets, els impedia l’entrada i els agents havien de marxar, ja que en aquest moment la discussió cessava. Però ahir les coses van anar més enllà i un ganivet al costat de la víctima inconscient al terra del menjador ja anunciava el que havia passat. Segons els veïns, la morta tenia 57 anys i treballava com a cuinera. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’ha fet càrrec de les investigacions.

Port de Tarragona