L’equip Tedax inspecciona un vehicle sospitós al centre del Vendrell

La unitat canina de Mossos també ha participat en la inspecció del vehicle, on no es va trobar cap explosiu.

Un vehicle amb matrícula francesa, estacionat en les rodalies de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Vendrell, ha alertat avui la policia, que sospitava que podria tractar-se d’un vehicle amb explosius al seu interior. El fet ha passat al migdia i el servei ha conclòs sense que s’hagin trobat cap artefacte al seu interior. No obstant, la policia ha acordonat la zona, on s’han desplaçat efectius de l’equip de desactivació d’explosius Tedax, en previsió d’algun troballa, que els gossos de la unitat canina de Mossos havien de trobar. No obstant això, les gestions no han donat positiu i s’ha normalitzat el trànsit. Al lloc van acudir diverses patrulles del cos policial, que intentaven contactar amb el propietari del vehicle.

Port de Tarragona