El jutge envia a la presó Ignacio González per presumpta organització criminal, blanqueig, falsificació i frau

El seu germà i el seu cunyat podran evitar la presó pagant fiances de 4 milions i 100.000 milions d'euros.

Ignacio González, expresident de la Comunitat de Madrid, ha estat ingressat a la presó de manera incondicional; com també ho ha estat l’expresident de Inassa (conseller delegat de La Razón), Edmundo Rodríguez. La decisió del jutge de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco, està basada en els indicis que veu després de prendre’ls declaració. Aquests indiquen que hi ha una presumpta comissió de delictes com són l’organització criminal, el frau, la prevaricació, el blanqueig de diners i la malversació. El magistrat ha pres declaració als set detinguts en relació a l’assumpte relacionat amb la gestió del Canal d’Isabel II de Madrid. Entre els enviats a presó també es troben el germà de l’ex-president de Madrid, Pablo González, i per al seu cunyat, Juan José Caballero. No obstant això, ells podran eludir la presó avalant una fiança de 4 milions d’euros el primer d’ells i 100.000 euros el segon.

Port de Tarragona