Un dentista del Paral.lel barcelonès, detingut per matar els seus dos fills bessons a Sud-àfrica

Un dentista català, Mario César Deus Yela, amb consulta a l’avinguda Paral·lel de Barcelona, es troba en situació de presó preventiva acusat d’haver assassinat als seus dos fills de ters anys a la ciutat sud-africana de Ciutat del Cap, segons publica la web de notícies d’aquell país News24. La situació emocional i mental del presumpte autor del filicidi és feble i les autoritats d’aquella ciutat han decidit aplicar un protocol per evitar el seu suïcidi.
L’home, de 48 anys, s’havia divorciat de la seva dona, Julia Engelhorn feia un parell d’anys i havia viatjat a Sud-àfrica per passar els dies de Setmana Santa al costat dels seus fills. La mort dels fills s’hi hauria produït el 9 d’abril a un apartament de la localitat de Hout Bay, propera a Ciutat del Cap. Segons publica el mitjà en línia local, Deus va trucar la seva dona per dir-li que havia matat els fills la va amenaçar de mort, segons va dir a la premsa el tribunal del barri de Wingberg, a la mateixa ciutat. Els mitjans locals afegeixen que la dona va trobar el cadàver dels nens, mentre ell havia portat a l’escola el tercer fill. Posteriorment va ser detingut al barri de Wynberg. El dentista va ser ingressat a un hospital amb lesions greus a l’abdomen, el que podria donar a entendre que es va intentar suïcidar. Algunes fonts policials van informar que la mort dels nens s’hauria produït per escanyament.

 

Port de Tarragona