Un ferit en un xoc entre un turisme i un camió a Torredembarra

Les tasques d'extinció de l'incendi que va cremar el vehicle de transport, que carregava pa, s'han allargat durant hores.

El conductor d’un turisme ha resultat ferit greu en un accident de trànsit ocorregut a la carretera N-340, al seu pas pel terme municipal de Torredembarra a dos quarts de dues de la matinada d’ahir. El ferit, a la trentena, ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Després del xoc, el camió s’ha incendiat i els bombers han hagut d’utilitzar maquinària pesada (una excavadora) per extingir l’incendi del vehicle, que transportava pa. El conductor del camió ha pogut sortir del vehicle abans que s’incendiés i ha resultat il·lès. Les tasques d’extinció s’han allargat fins al matí d’avui en una zona restringida. El trànsit de la N-340 va ser desviat.

Port de Tarragona