Accidents mortals a Rasquera i Gratallops en poques hores

Un pagès de Gratallops ha mort atrapat sota el tractor que conduia. S'investiga si va perdre el coneixement abans de patir l'accident.

Imatge d'arxiu d'un accident ocorregut a les Terres de l'Ebre.

Un jove de Rasquera ha perdut la vida aquesta tarda després que el seu vehicle xoqués frontalment contra un camió a la carretera TV-3022, dins el terme de Rasquera. El succés s’ha produït a tres quarts de sis de la tarda, segons informa el Servei Català de Trànsit. Es desconeixen les causes que han provocat que el turisme col·lisionés frontalment contra un camió. El conductor del turisme era J.G.S., de 20 anys i ha estat necessària la intervenció dels Bombers, no tan sols per excarcerar el seu cos, atrapat dins els ferros en els quals s’ha convertit el cotxe, sinó que també han hagut de netejar la calçada, ja que el camió ha perdut gasoil del dipòsit arran del xoc. El conductor del vehicle de càrrega a resultat il·lès. Tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han actuat, tot i que ha estat infructuosa la reanimació de la víctima. A conseqüència del xoc, el camió ha bolcat i el dipòsit de gasoil ha rebentat. Quant a l’afectació viària, la carretera ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 18.18 h, moment en què s’ha començat a donar pas alternatiu. Les aturades s’han produït en els dos sentits de la marxa. La situació a la via s’ha normalitzat a les 20.53 h, segons el SCT.

Unes hores abans, cap a dos quarts d’una, els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès a un pagès que havia quedat sota el tractor que conduïa. L’home havia perdut la vida i, tot que s’investiga, es pensa que podria haver patit un atac de cor mentre conduïa el vehicle rural.

Port de Tarragona