Alemanya reobre el cas ‘Love Parade’ en què van morir dues joves de Tarragona i Cambrils

L’Audiència de Düsseldorf ha ordenat reobrir el procés penal que se seguia contra deu responsables de la mort de 21 joves, entre ells dues joves de la província de Tarragona, en un concert de música electrònica a Duisburg, Alemanya. El Love Parade, nom del concert que s’havia de celebrar a Duisburg el 2010, va acabar en tragèdia. Des de llavors, les famílies de les víctimes lluiten perquè es depurin responsabilitats, tot i que la justícia alemanya va arxivar el cas per falta de proves. L’aportació de 360.000 signatures ha aconseguit que es reobri el cas, en què s’acusa per homicidi i lesions. Els joves van morir per asfíxia davant l’allau humana que van generar centenars de milers de persones que van quedar reclosos en un espai la capacitat era molt menor, el que no els va permetre sortir del que alguns van qualificar de túnel mortal.

Port de Tarragona