Mobilització d’emergències per atendre una dona de part que va quedar atrapada en un embús en els túnels de Vallvidrera

Una dona, que es dirigia a l’hospital de part, es va veure atrapada en un embús ocasionat per un accident que s’havia produït uns minuts abans del seu pas pels túnels de Vallvidrera, a Barcelona. Eren les 9,28 quan ha avisat al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que havia trencat aigües. Dues ambulàncies i un helicòpter que ha aterrat en un lloc proper al peatge. Els metges han qualificat l’atenció com «un part complex imminent». Precisament aquesta complexitat contraindicava que la dona fos atesa i traslladada en l’helicòpter medicalitzat, pel que ha estat una ambulància la que l’ha traslladat a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Efectius dels Mossos d’Esquadra han obert pas perquè pogués avançar l’ambulància medicalitzada, que ha arribat a temps satisfactòriament.

Port de Tarragona