Detingut després que una dona descobrís una camera amagada en els lavabos d’una benzinera de Cerdanyola

L’home va col·locar una petita càmera amagada entre les fulles d’una planta decorativa situada davant el sanitari, amb la intenció de gravar les dones que l’utilitzaven

Una dona que feia servir els lavabos de dona d’una benzinera de Cerdanyola del Vallès va descobrir una càmera amagada dins una planta decorativa, on s’havien enregistrat imatges. Així que es va dirigir als Mossos amb l’aparell, on -a més de les gravacions de dones que utilitzaven el WC- també hi havia la imatge de l’individu en el moment en què la va col·locar. Pel que va declarar la víctima, va demanar la clau dels lavabos a l’empleat de la benzinera, que li va dir que hi esperés, que ell havia d’entrar abans. La dona va esperar i, presumptament, l’home va amagar la càmera en aquell moment. Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir un home de 40 anys, d’origen xilè i veí de Cerdanyola del Vallès, com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat (descobriment i revelació de secrets), va informar el cos policial català. El detingut, sense antecedents policials previs, resta a l’espera que l’autoritat judicial el citi per celebrar el corresponent judici quan sigui requerit a tal efecte.

 

 

Port de Tarragona