Dos dominicans, assassinats a trets en un pis del Prat de Llobregat en una guerra de bandes

Dos joves dominicans van morir tirotejats en un pis del passeig Ramon Codina del Prat de Llobregat la nit de dijous, on també va resultar ferida una noia de 21 anys. La policia catalana va ser alertada del fet a través dels veïns, que van sentir les detonacions de l’arma. Aquest fet podria ser un més dels que s’han succeït en els últims mesos a Barcelona relacionats amb un enfrontament entre bandes rivals dominicanes de la ciutat. L’anterior episodi va tenir lloc el passat 28 de març, quan es va trobar un cadàver assassinat a trets en un descampat proper a la ciutat esportiva del Barça, a Sant Joan d’Espi. Aquestes podrien ser la víctima cinquena i sisena d’aquesta escalada d’assassinats en aquesta guerra de clans relacionats amb el tràfic de drogues. Els morts tenien antecedents i no es descarta que l’entrada al pis de l’home armat tingués a veure amb una venjança o una venjança per les morts anteriors. Els Mossos d’Esquadra busquen encara a l’autor dels trets, que va fugir.

Port de Tarragona