Un adolescent, ingressat a la unitat de cremats de Vall d’Hebron després que li calessin foc a Torredembarra

Els fets que s'investiguen es van produir a la plaça dels Villars de Torredembarra.

Un jove de 17 anys, veí de La Pobla de Montornès, es troba ingressat a la unitat de cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on va ser traslladat des de Torredembarra amb cremades de segon i tercer grau. El ferit va viatjar el dijous a la tarda en un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergència Mèdiques des del CAP d’aquesta població del Tarragonés fins a l’hospital barceloní, on va arribar després de ser agredit per un grup de nois que el van ruixar amb alcohol i li van calar foc. Els fets, que van tenir com escenari la plaça de Villars, estan sent investigant pels Mossos d’Esquadra, que fan servir diverses hipòtesi. La primera atenció mèdica va estimar que tenia cremades al 25 per cent del seu cos, tot i que posteriorment aquesta superfície afectada no arribaria al 10 per cent. No es tem per la seva vida.

Port de Tarragona