Un home, en estat crític després de rebre un tret al pit en un pis de Sant Boi

Si ahir van ser dos morts en un pis del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, avui el Sistema d’Emergències Mèdiques ha traslladat a l’Hospital de Bellvitge a un home de 27 anys després de rebre un tret al tòrax, que fa perillar la seva vida, en un habitatge de Sant Boi. El succés s’ha produït a les sis de la tarda a un habitatge del número 22 del carrer Blai Net d’aquesta localitat. Però, a diferència del cas del Prat, en aquesta ocasió es baralla la hipòtesi que pogués tractar-se d’un fet accidental, encara que en la crida al SEM s’alertava d’un tiroteig. Els Mossos d’Esquadra han iniciat la pertinent investigació, tot i que ja s’ha descartat que es tracti d’una acció relacionada amb bandes, com passava en el cas ocorregut ahir.

Port de Tarragona