Apallissen una empleada del Metro de Barcelona que va detectar bitllets de viatge falsificats

Pateix fractura de mandíbula, una vèrtebra trencada i diverses contusions.

Els Mossos d’Esquadra han rebut una denúncia, avui diumenge, d’una empleada de TMB que va ser apallissada el dissabte a la tarda per part de dos passatgers a qui va detectar bitllets de transports manipulats. La dona es trobava de servei a la parada Carmel, a la línia 5 (blava) quan va detectar que els passatgers duien targetes que no responien a les propietats de seguretat de les normals. Per tant, la treballadora no els va deixar viatjar, i van marxar. Però, van acordar esperar-la quan acabés la seva jornada laboral per agredir-la, cosa que van fer. La víctima va ser atesa en un centre hospitalari on se li va detectar, a banda de contusions i erosions diverses, una fractura a la mandíbula i una vèrtebra trencada. Els Mossos coneixen la identitat dels agressors i ha obert la corresponent investigació.

 

 

 

Port de Tarragona