Ingresen a presó a un atracador de benzineres de Reus i Constanti que intimidava amb un ganivet

L’home va fugir conduint temeràriament per Constantí i va provocar danys a un vehicle

IMATGE 3

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona han ingressat a presó per ordre judicial a un veí de Constantí, de 47 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos atracaments a benzineres del Camp de Tarragona. Se l’acusa també d’un delicte de conducció temerària per fugir a gran velocitat causant danys a altres vehicles. La detenció es va produir el passat dimecres, 26 d’abril, després de cometre el segon dels robatoris amb intimidació, cap a les vuit de la tarda. L’home, utilitzant elements per ocultar la seva identitat, va entrar en una benzinera situada a l’avinguda Sant Bernat Calbó de Reus i, esgrimint un ganivet de més de 30 cm, va intimidar a una treballadora. L’individu va agafar uns 175 euros de la caixa i va marxar corrents. Poc després va pujar en un vehicle i va fugir.

Arran de l’avís, es va crear un dispositiu policial per localitzar-lo i detenir-lo. Pocs minuts més tard una patrulla de la comissaria de Tarragona va localitzar l’individu circulant per Constantí amb el vehicle utilitzat en l’atracament. Quan l’home va veure els policies va fugir donant marxa enrere i va causar danys a un vehicle estacionat. Després va intentar col·lidir contra el vehicle policial però els agents van poder evitar-lo. L’individu va fugir en vehicle fins que va xocar contra una vorera al costat d’una plaça de Constantí. Llavors, va deixar el vehicle i va continuar fugint corrents i es va amagar en una zona d’edificis.

Una àmplia recerca de diverses patrulles per la zona va donar els seus fruits. I és que una de les patrulles va pujar fins al terrat d’un dels edificis i va comprovar que la porta del terrat estava tancada però amb el tancament trencat. Un cop al terrat, els agents van localitzar el fugitiu amagat darrere d’una muntanya de runa. Gràcies a aquesta detenció, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus va poder resoldre un altre fet similar. En aquest sentit, els investigadors van relacionar el detingut amb un atracament similar en una benzinera de Constantí el passat 22 d’abril. En aquella ocasió, l’home anava amb passamuntanyes i també va utilitzar un ganivet de grans dimensions per intimidar les treballadores de la gasolinera. Amb aquell robatori amb violència i intimidació, el detingut va endur-se 140 euros.

IMATGE 1
Port de Tarragona