L’empleada del Metro agredida té por, ha demanat canvi de línia i diu que marxarà del barri

Una parella va esperar que sortís de la seva feina, a la parada del Carmel de la línia 5 de Barcelona i li va clavar una pallissa el dissabte.

Mónica Martínez, l’empleada de Transports Metropolitans de Barcelona, ​​que va rebre una pallissa per part d’una parella a la sortida del metro del barri del Carmel, ha declarat avui al programa El Balcó de Ser Catalunya que té por de viure al barri i ha demanat a l’empresa que la canviïn de línia. La dona va explicar ahir com va succeir tot: Una parella (algunes fonts afirmen que anaven beguts) pretenia fer un intercanvi d’una targeta T12 danyada i una T4, dedicada a persones grans i amb disminució. L’empleada del metro va afirmar que sense un certificat ella no podia renovar la targeta subvencionada. En quedar-se amb els títols, Martínez va ser amenaçada per la parella que la va esperar al fet que acabés la seva jornada. A les 3,30 Mònica va sortir al carrer i allà hi havia la parella. La dona es va llançar sobre ella i va començar a donar-li cops i puntades de peu a les costelles i les cames, mentre l’home intentava apartar-la. Finalment, va poder introduir-se en l’ascensor, encara que l’agressora la va seguir.

«He demanat no tornar a aquesta línia. Ells viuen al meu barri i sé que al final acabaré marxant, no per mi, perquè tinc dues nenes petites». L’empleada ha aclarit que les lesions que té són una vèrtebra aixafada i contusions per tot el cos i desmenteix el que algun company seu va relatar en les xarxes socials sobre que tenia la mandíbula i una vèrtebra fracturades. Els Mossos d’Esquadra ja han identificat els autors del fet i es desconeix de moment si s’han localitzat i detingut.

Port de Tarragona